Piept picant de vitel la cuptor

Postat de mihaelar63 in Vita
1 Mar 2015 | 7177 vizualizari
Piept  picant de vitel la cuptor

Delicios pieptul de vitel cu oasele inca moi numai bune de rontait rumene de la cuptor !!!

Ingrediente

  • 1.5 kg piept de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita rasa piper boabe
  • 2 foi dafin
  • sare
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ketchup
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • 1 lingurita pudra rozmarin
  • 1/2 lingurita pudra chili

Mod de preparare

Pieptul de vitel se spala , se portioneaza si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata , sare , foi dafin si piper boabe .

Se fierbe in functe de fragezimea carnii aproximativ 30 minute in oala sub presiune .

Cand  carnea  este fiarta se scurge de lichid si se pune intr-un vas de yena.

Se amesteca ketchupul , sosul de soia , usturoiul pisat, ghimbirul , uleiul , rozmarinul , chili si sare .

Amestecul de mai sus se toarna peste  pieptul de vitel din tava si se da la cuptorul preincalzit timp de 15 minute pana se rumeneste .

Serviti cu garnitura preferata sau doar cu o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept picant de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Steak cu orez si sofran

Postat de susu

Steak cu orez si sofran

Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim usturoiul in unt si ulei de masline, adaugam orezul la calit si la sfarsit albitura rasa si 1...

Citeste continuarea

Friptura de vitel la Multicooker

Postat de merisor67

Friptura de vitel la Multicooker

Feliem carnea de vitel si batem feliile putin cu ciocanul de snitele, api le saram si condimentam( eu am avut condimente pentru barbeque). Taiem ceapa solzisori, iar morcovul il feliem pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2015, 05:07
O bunatate!
la 01.03.2015, 06:50
Foarte bun!
la 01.03.2015, 07:04
Ce apetisant!
la 01.03.2015, 09:39
Foarte bun!
la 01.03.2015, 09:46
Ce rsfat in farfuria ta!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking