Ingrediente
pentru piftele
- 500 g carne tocata amestecata porc si vita
- 1 capatana usturoi
- 2 felii de paine uscata
- patrunjel
- oregano
- 2 ou
- 3 linguri faina
- condimente
- sare dupa gust
pentru sos
- 1 ceapa micuta
- 2 catei usturoi
- 2 linguri pasta de tomate
- 200 g faina alba
- 400 ml apa
- sare dupa gust
- 5 linguri de ulei
Mod de preparare
amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim,
le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant,
sosul
calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa,
adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba
amestecam din cand in cand sa nu se prinda,
cand este gata adaugam sare dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|