Pilaf colorat

Postat de LALY in Mancaruri de post
8 Iun 2010 | 5605 vizualizari
Pilaf colorat

Ingrediente

  • 500 gr orez cu bob rotund
  • 1 aredei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • verdeata proaspata

Mod de preparare

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul.

Se caleste morcovul,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si la sfarsit ciupercile.

Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere.Se lasa sa fiarba la foc mic,eventual se baga la cuptor la foc mic.

Cand este aproape gata se adauga sare si piper.

Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pilaf din mei cu soia prajita si mujdei de usturoi

Postat de Valclaudia

Pilaf din mei cu soia prajita si mujdei de usturoi

Punem pentru 4-5 ore semintele de mei la hidratat in apa rece in care am adaugat si 2 linguri de otet. Curatam legumele, le spalam si le taiem/tocam dupa preferinta. Sotam ceapa tocata...

Citeste continuarea

Carne de porc cu pilaf de orez

Postat de Valclaudia

Carne de porc cu  pilaf de orez

Eu am folosit carne congelata. Asadar: dezghetam carnea, o taiem bucati. O prajim putin,pe ambele parti in 3 linguri de ulei, adaugam sare si piper dupa gust si 1 cana cu apa.Lasam sa fiarba la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2010, 00:18
la 08.06.2010, 16:47
iarasi ela prima?super 5 furcu
la 08.07.2010, 00:16
si eu il fac cam tot asa ,doar ca pun putin curry,verdeata cat cuprinde si la final rad putin cascaval si-l mai las 5 minute acoperit.
iam iam
la 08.07.2010, 00:18
a...si telina...la mine nu lipseste din aproape nici o mancare...si nici macar n-o folosesc pe post de medicament
la 08.07.2010, 00:21
Adina este pacat sa nu profitam de legume acum in periada asta.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking