Pilaf cu carne de cocos

Postat de gicuta69 in Mancaruri cu carne
2 Feb 2016 | 9771 vizualizari
Pilaf cu carne de cocos

O mancare calsica si gustoasa        

Ingrediente

  • pieptul si o pulpa de cocoș
  • o cana de orez
  • un morcov
  • o ceapa
  • ardei gras(am folosit congelat)
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Am portionat carnea si am spalat-o.

Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute.

Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am  taiat cubulete.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.

L-am calit 2-3 minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de  supa in care a fiert carnea.

Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor.

Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert.

La sfarsit am presarat patrunjel. Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf cu carne de cocos

Postat de Monica1997

Pilaf cu carne de cocos

Se pun la fiert lugumele impreuna cu carnea pentru a se obtine o supa! Se strecoara supa! Intr-un alt vas,se caleste ceapa in 3 linguri de ulei apoi se adauga supa impreuna cu orezul! Se lasa la...

Citeste continuarea

Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut

Postat de ANCA

Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut

Cocosul taiat bucati l-am pus la fiert cam 45 minute, fiind pasare de la tara e ceva mai tare si se fierbe mai mult. Legumele tocate marunt, se calesc usor in 2 linguri ulei masline, intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2016, 10:26
bun bun
la 02.02.2016, 10:42
Ce gustos trebuie sa fie!
la 02.02.2016, 10:43
bun
la 02.02.2016, 10:50
Bun pilaful!
la 02.02.2016, 10:57
Ce buun!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking