Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

Postat de licurici_lra in Porc
1 Feb 2016 | 21942 vizualizari
Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

 Descoperă rețeta tradițională de Pilaf cu Carne de Porc, un preparat savuros și consistent. Urmează pașii noștri simpli pentru a găti un pilaf perfect, plin de arome autentice și carne fragedă. Ideal pentru o masă de familie delicioasă. Pentru acest Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa ai nevoie de ingredientele urmatoare: orez, carne de porc, morcovi, ceapa, ardei.

Ingrediente

  • Ingrediente Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
  • 400 gr carne de porc;
  • o cana de orez;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.

Mod de preparare

Cum se prepara Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min.

Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja taiat). Orezul l-am lasat la inmuiat in putina apa.

Carnea am scos-o din apa si am lasat-o la scurs. (Apa nu am aruncat-o)

Am calit legumele in ulei, apoi am adaugat carnea, adaugand cateva linguri de apa.

Am pus orezul, l-am calit si pe el putin, apoi am adaugat restul de apa, in care a fiert carnea.

Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba pana a scazut.

La final, am adaugat patrunjel tocat.

Incearca si reteta de Pilaf de orez cu pui, foarte bun la gust sau varianta de Pilaf cu ciuperci.

Pentru zilele de post, iti recomandam si reteta de Pilaf cu linte si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Tochitura cu mamaliguta

Postat de Irina

Tochitura cu mamaliguta

Am taiat cubulete carnea si bacon-ul, carnaciorul rondele, iar ficateii i-am lasat intregi.  Ceapa taiata pestisor impreuna cu usturoiul le-am pus la inabusit cu putin ulei si apa intr-o...

Citeste continuarea

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (Reteta Video)

Postat de Ina75

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (Reteta Video)

Incalzim cuptorul. Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim un bol in care punem uleiul. Adaugam 2 lingurite cu mustar si amestecam pana la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2016, 19:40
bun
la 01.02.2016, 19:46
Tare bun!
la 01.02.2016, 20:07
Bun,bun!
la 01.02.2016, 20:08
la 01.02.2016, 20:09
Tare bun e!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking