Pilaf cu carne de pui

Postat de antici_gabytza in Pui
31 Aug 2011 | 4728 vizualizari
Pilaf cu carne de pui

Ingrediente

  • 300 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 piept pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Punem apa la fiert cu sare, spalam orezul si cand apa fierbe adaugam orezul, amestecand din cand in cand. Curatam ceapa si o dam prin razatoare, la fel si usturoiul. Punem la calit in putin ulei, curatam morcovul si il dam prin razatoare. Adaugam peste ceapa si 100 ml apa. Rosiile le taiem marunt si adaugam peste compozitie. Carnea o taiem bucati si o adaugam in tigaie sa se prajeasca putin in ulei, adaugam si pasta de tomate si il lasam sa se prajeasca putin impreuna. Cand orezul este aproape fiert adaugam carnea si lasam sa fiarba impreuna. La final adaugam patrunjel verde si potrivim de sare si piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf cu pui si legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Pilaf cu pui si legume la slow cooker Crock-Pot

Eu avand o fobie cu oasele de pui in mancare, am fiert carnea de pui in apa cu sare si am scos oasele. Am pus in pilaf doar carnea fara oase si apa in care au fiert. Orezul se spala bine si...

Citeste continuarea

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Cum preparam pulpele: Punem carnea spalata in cei doi litri de apa rece, adaugam restul ingredientelor, acoperim cu un capac si punem la fiert timp de 30 minute din momentul in care apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2011, 22:51
f bun
la 01.09.2011, 05:45
nu inteleg cand amesteci tu orezul fiert , cu ceapa si celelalte legume calite....
la 01.09.2011, 08:40
foarte bun
la 01.09.2011, 09:37
cu castraveti mmm vreau si eu
la 01.09.2011, 09:39

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking