Ingrediente
- 1 bol de orez integral
- 200 g ghebe
- 1 ceapa rosie
- marar tocat
- sare, piper
- 1 lingura ulei
Mod de preparare
Am pregatit pilaful cu ciuperci in vasul Zepter.
Am spalat si scurs orezul.
Ciupercile le-am decongelat si spalat, iar ceapa am tocat-o marunt.
Am pus vasul la incins, acoperit cu capacul. Atunci cand acul indicator a intrat in zona verde am ridicat capacul, am pus uleiul, ceapa si ghebele si am amestecat.
Am adaugat orezul si apa ( trei parti de apa la una de orez) si am acoperit vasul.
Cand acul a ajuns la sfarsitul zonei verzi( spre rosu) am oprit focul si am lasat pilaful sa se gateasca in continuare.
Cad acul a ajuns in zona galbena am ridicat capacul, am adaugatun praf de sare, piper proaspat si marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|