pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie

Postat de madab in Fructe de mare
15 Iul 2015 | 4077 vizualizari
pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie

Ingrediente

  • 200g scoici
  • 150g orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe mici
  • unt
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Speli  legumele, ceapa taiata pestisori,  morcovul dat pe razatoare si ardeiul cubulete. 

Se calesc legumele si peste se pune orezul spalat. 

Scoicile  se spala si se pun intr-o tigaie cu unt si se gatesc cca 4 minute. Peste care se toarna putina zeama de lamaie. 

Se lasa la racit si se scot din carapace.

Sucul obtinut  se toarna peste legume si orez si se mai adauga  inca 2 cani apa , pana se face  orezul.

se condimenteaza cu sare,  piper  si se pune si cimbrul. 

Se adauga si scoicile  si se mai lasa putin la fiert La foc mic.

Pulpele se curata , se condimenteaza si se pun in tigaie la prajit.

cand sunt rumenite se adauga langa pilaf si se servesc fie cu gogosari murati, fie cu altfel de muraturi. 

Pofta buna ! ! ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Postat de Satisfyyourcravings

Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Crevetii se decongeleaza, daca este nevoie. Carnatul se taie felii, legumele se taie cuburi/felii si se indeparteaza boabele de porumb de pe stiuleti.  Se amesteca crevetii cu 1/2 lingura...

Citeste continuarea

Seppie con patate all'inferno

Postat de gurita_ta2005

Seppie con patate all'inferno

Sepia se curata si se taie bucati potrivite, la fel si cartofii. Intr-o cratita punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, frunze de salvie si peperoncino. Adaugam bucatiile de sepie, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2015, 11:24
la 15.07.2015, 11:26
la 15.07.2015, 11:47
bun
la 15.07.2015, 11:51
la 15.07.2015, 12:02
Bun trebuie să fie pilaful cu scoici!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking