Ingrediente
- 1 bucata de praz de cca 10 cm
- 1 morcov potrivit
- 5 ciuperci
- 4 linguri de ulei
- 2 cesti orez
- 1 lingurita bobite de mustar
- sare si piper dupa gust
- 4 cesti apa
- patrunjel verde tocat
Mod de preparare
Ciupercile se curata si se spala, apoi se taie feliute.
Morcovul se curata, se spala si se trece pe razatoare pentru a obtine rondele subtiri.
Prazul spalat se taie rondele si se pune in cratita la calit in 4 linguri ulei, impreuna cu morcovul siciupercile.
Presaram sare si piper dupa gust, lasam sa se gateasca legumele la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci.
Adaugam tot orezul si bobitele de mustar. Apoi apa, cate o ceasca pana epuizam intreaga cantitate.
La final presaram patrunjel verde tocat si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|