Ingrediente
- Ingrediente pentru pilaf:
- 250 g orez
- 1 ceapa
- 1 lingurita de zahar
- 1 ardei
- 3-4 morcovi
- 1 lingura unt
- 3 cani de supa
- parmesan dupa gust
- sare
- piper mozaic
- frunza de patrunjel
- suc de rosii-1 cana
- putin cimbru
- piper cayenne
- Ingrediente pentru piept de pui pane:
- 500 gr piept de pui
- sare
- piper mozaic
- boia
- 1 ou
- pesmet
Mod de preparare
Pregatirea pilafului:
Intr-o oala de marime mijlocie se caleste ceapa in unt. Apoi se adauga morcovul ras si o lingurita de zahar. Se caleste la foc mediu.
Apoi se adauga orezul, supa,cimbrul, rosiile in sos propriu, piperul mozaic si cayenne, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intre timp se adauga si ardeiul taiat cubulete.
Se fierbe pana este orezul gata.
Catre sfarsit se supravegheaza si amesteca in continuu.
Cand este gata se ia de pe foc se adauga parmesanul si patrunjelul si se serveste calda.
Pregatirea pieptului de pui pane:
Bucatile de piept de pui se taie gen nuggets.
Se presara sare, piper si boia peste ele.
Apoi se dau prin oul batut cu furculita.
Pe urma se dau prin pesmet si apoi se prajesc in tigaia incinsa, pana devin aurii.
Se serveste cald!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|