Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane

Postat de cris2711 in Aperitive / Garnituri
29 Dec 2015 | 4793 vizualizari
Pilaf de orez cu parmesan si piept  de pui pane

Sotul meu si-a dorit sa ii fac pilaf, el a facut pieptul  de pui, taiat gen nuggets.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru pilaf:
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ardei
  • 3-4 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 3 cani de supa
  • parmesan dupa gust
  • sare
  • piper mozaic
  • frunza de patrunjel
  • suc de rosii-1 cana
  • putin cimbru
  • piper cayenne
  • Ingrediente pentru piept de pui pane:
  • 500 gr piept de pui
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • 1 ou
  • pesmet

Mod de preparare

Pregatirea pilafului:

Intr-o oala de marime mijlocie se caleste ceapa in unt. Apoi se adauga morcovul ras si o lingurita de zahar. Se caleste la foc mediu.

Apoi se adauga orezul, supa,cimbrul, rosiile in sos propriu, piperul mozaic si cayenne, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic.

Intre timp se adauga si ardeiul taiat cubulete.

Se fierbe pana este orezul gata.

Catre sfarsit se supravegheaza si amesteca in continuu.

Cand este gata se ia de pe foc se adauga parmesanul si  patrunjelul si se serveste calda.

Pregatirea pieptului de pui pane:


Bucatile de piept de pui se taie gen nuggets.

Se presara sare, piper si boia peste ele.

Apoi se dau prin oul batut cu furculita.

Pe urma se dau prin pesmet si apoi se prajesc in tigaia incinsa, pana devin aurii.

Se serveste cald!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saratele cu branza

Postat de gaby_d

Aperitiv saratele cu branza

Intr-un bol am pus untul taiat cubulete, cascavalul ras, drojdia, o lingurita de sare si smantana. Am omogenizat putin apoi am pus faina si am inceput sa framant cu mana. La inceput veti...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2015, 16:36
Ce pilaf bun ai făcut,Crisule!
la 29.12.2015, 16:37
Yummy!
la 29.12.2015, 16:48
Vin repede la masa!
la 29.12.2015, 16:52
Buuun
la 29.12.2015, 16:52
Mena vreau ciorba de burta la schimb)

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking