Pilaf de orez cu pulpa de porc

Postat de carla27carla in Porc
28 Mai 2014 | 4553 vizualizari
Pilaf de orez cu pulpa de porc

o reteta dupa Bucataresele vesele

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 500 gr pulpa de porc
  • 50 ml ulei
  • 1 cana de orez alb
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel
  • 1 lgt de boia

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul si se spala.Ardeiul se curata de cotor si se spala,rosia se spala.Intr-o cratita se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se caleasca.Cand ceapa e sticloasa se pune ardeiul gras taiat cubulete mici ,se amesteca si apoi se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.Se calesc toate.Carnea de porc se spala si se taie cubulete.Se adauga in cratita si se amesteca bine sa se caleasca.Se adauga boia de ardei si rosia taiata cubulete marunte.Se presara sare.Se amesteca si se adauga apa sa acopere carnea si se lasa sa fiarba inabusit pana carnea este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul spalat si se amesteca si se lasa sa fiarba inabusit.Daca orezul este prea mult se mai adauga apa calda pana iese un orez cremos.Cand este fiert orezul se potriveste de sare si piper si se adauga frunze de patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele in crusta de ovaz cu garnitura de orez si soia

Postat de Valclaudia

Snitele in crusta de ovaz cu garnitura de orez si soia

Carnea se spala, apoi se taie felii, se aseaza intre doua folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele. Condimentam carnea si o lasam peste noapte la rece. A doua zi batem ouale...

Citeste continuarea

Pilaf cu pulpa de porc dezosata

Postat de babi5

Pilaf   cu  pulpa de porc dezosata

Zarzavaturile,ceapa si ardeiul se curata se spala si se toaca marunt apoi se pun intr-o oala ( a mea de 4,5 l)  impreuna cu uleiul si 100 ml apa la calit.Carnea o taiem bucatele( ca si la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2014, 10:19
la 28.05.2014, 11:36
ne place pilaful colorat
la 28.05.2014, 11:49
foarte bun
la 28.05.2014, 13:41
bun bun
la 28.05.2014, 14:03
bun

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking