Ingrediente
- o cana de bulgur
- 3 cani / 3 cani jumate de supa sau apa fierbinte (eu am folosit supa de pui)
- un ardei
- o ceapa
- un morcov
- un cartof
- sare si piper
- ulei de masline
Mod de preparare
Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care dizolvam un cub de vegeta).
Amestecam bine, gustam de sare, dam focul mic si punem capacul si lasam cam 10/15 de minute. Luam de pe foc si il lasam 10/15 minute cu capac sa se ¨odihneasca¨ dupa care il servim cu ce vrem alaturi. Eu am servit cu pulpe de pui invelite in bacon. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilav de bulgur cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|