Piparus de post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
21 Mar 2010 | 7389 vizualizari
Piparus de post

sant extraordinari de buni chiar daca sant de post,sincer nu i dau pentru cei cu carne

Ingrediente

  • 7-8 ardei rosii  grasi
  • 3-4 morcovi mari
  • 2-3 cepe
  • pasta de tomate 1 cutie
  • 1 ardei verde
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 2 cani de orez
  • putin delikat-optional

Mod de preparare

Se curata rdeiul rosu ,se taie capacul de sus si se scot samburi,apoi se oparesc in putina apa cu sare chair 2-3 minute nu mai mult cat sa se inmoaie putin

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se pune ardeiul verde tocat sau taiat cubulete si o sa va ramana si de la cel rosu cand i curatati si tocati si acela,iar morcovul sa razuieste prin razuitoarea cea mare si se calesc toate impreuna,apoi se pune orezul,sare si 2 cani de apa se amesteca bine si se lasa pana scade toata apa apoi se pune pasta de tomate si patrunjelul verde,

Se umplu ardei cu acesta compozitie (nu se umplu pana sus ca va iesi compozitia afara )apoi se pun intr-un vas de yena cu putin ulei si 2-3 canite de apa se pune capacul si se pun la cuptor pentru 1 ora si jumatate apoi se ia capacul si se mai lasa 20 minute fara capac

Sant grozavi de buni se pot servi asa simpli sau cu un sos de tomate sau..........cu ce va place cu samantana daca nu sant de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Piparus de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de ardei kapia copt cu masline

Postat de katty

Mancare de ardei kapia copt cu masline

Dezghetam  ardeiul kapia. Scoatem cotoarele cu seminte si il rupem fasii. Tocam marunt ceapa si o punem la calit intr-o craticioara in ulei. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul tocat...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume cu fasole verde

Postat de timea

Ghiveci de legume cu fasole verde

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam apoi pe rand vinetele,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2010, 00:24
prima data am citit papirus
am mancat la manastirea ,, dintr-un lemn '' cu un sos de rosii mixate proaspete , cred ca era foarte putin preparat termic , savuros
la 22.03.2010, 00:53
sant grozavi,nu am crezut ca vor fi asa gustosi,dar..............grozavi de buni
la 22.03.2010, 08:00
la 22.03.2010, 08:36
la 22.03.2010, 10:32
broavo draga...minunati de buni!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking