Ingrediente
- 500 gr pipote si inimi
- 500 gr mazare verde congelata
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 morcov
- 1 tija telina
- 1 tija marar uscat
- 1/2 lingurita boia
- 1 lingura rasa faina alba
- 2 linguri ulei
- fulgi de chili
- sare
- patrunjel verde
Mod de preparare
Pipotele si inimile se spala [ daca doriti le taiati mai marunt ].
Legumele se curata si se spala .
Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei .Se adauga faina si boiaua . Se amesteca 1-2 minute si se stinge cu 2 cani de apa .Sarati .
Puneti maruntaiele , morcovul si telina taiat cubulete la fiert 30 minute + tija de marar .
Cand sunt aproape fierte morcovii si pipota adugati mazarea verde .
Continuatifierberea inca 10 minute .
Mancarea este gata cand lichidul a scazut formand un sos .
Gustati si adugati fulgi de chili si sare daca mai este nevoie .
Serviti mancarea calda decorata cu patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|