Ingrediente
- 500 g pipote si inimi de pui
- 2 legaturi ceapa
- 2 morcovi
- 1 ardei capia verde
- 1 ardei capia rosu
- 150 g mazare
- 200 g ciuperci
- 200 g rosii in bulion
- 50 ml ulei
- 500 g gnocchi
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- vegeta
- piper
- sare
Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt.
In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa si ardeiul tocat, morcovii rondele, mazarea si ciupercile.
Se presara vegeta, piper si se amesteca.
Se pun pipotele si inimile curatate si rosiile in bulion.
Se presara cu vegeta si piper.
Se pune 150 ml apa si se amesteca.
Se pune capacul si se seteaza aparatul pe High si se lasa 6 ore.
Gnocchi se fierb in apa cu sare si se pun la scurs.
Dupa 4 ore si jumatate se pun in vas si gnocchi fierti.
La final se pune si verdeata tocata.
Se mananca calda.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|