Piscoturi cu crema de mascarpone

Postat de Dnelutza in Dulciuri
24 Feb 2010 | 8423 vizualizari
Piscoturi cu crema de mascarpone

O reteta inventata cu ingredientele gasite prin si pe linga frigider

Ingrediente

  • 300 g mascarpone 
  • 225 g migdale si alune 
  • 150 g ciocolata amaruie
  • piscoturi
  • nuca de cocos
  • suc de portocale (sau cafea)

Mod de preparare

Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele (atentie, folositi un vas destul de incapator, sa nu fiti nevoiti sa schimbati), vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa. Acum ca crema e gata, luam cite un piscot, iar cu lingurita punem crema deasupra, acoperim cu alt piscot, apoi cu ajutorul domnului "degetel aratator", nivelam frumos pe margini. Facem asa cu toate piscoturile, le asezam pe o farfurie, iar dupa aceea facem cafea (daca piscoturile vor fi consumate de cei mari) sau suc de fructe, daca sint consumate de copii. Eu am facut suc de portocale, apoi am luat cite un piscot si-l trecem rapid prin sucul de portocale, bineinteles ambele laturi ale fursecului, apoi le tavalim prin nuca de cocos. Cind am terminat cu toate piscoturile, le dam la frigider pentru circa jumatate de ora, apoi le putem servi. Sint delicioase, gustul dulce acrisor e demential de bun...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată

Postat de Bucataras

⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată

Cum se prepară ⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată:     Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...

Citeste continuarea

Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat

Postat de rocsi_1612

Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat

Cum se prepara Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat Mai intai pregatiti  siropul : Capsunile spalate, le taiati cozile. Le puneti in blender cu apa, indulcitorul si le pasati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2010, 18:55
Primaaa!
la 24.02.2010, 19:47
nu mai sint, a ramas doar reteta
la 24.02.2010, 19:50
super daneluta!
la 24.02.2010, 20:24
Sint usor de facut si delitioase
la 24.02.2010, 20:53
delicioase

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking