Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast

Postat de mitinita in Mancare copii
6 Feb 2011 | 10375 vizualizari
Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast

Eu am crescut stiindu-le de bundas kenyer,am continuat sa le mananc ca si french toast ,ca sa aflu la varsta asta ca se numesc friganele. Si asta am aflat-o de la meniul fetitei mele de la gradinita.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 felii de paine mai vechi
  • 1/2 cup lapte
  • 1 lingura zahar
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt pentru prajit
  • zahar pudra pentru deasupra
  • sirop sau miere pentru deasupra

Mod de preparare

 

Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.

Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.

Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (55)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cosulete umplute

Postat de CameliaComan

Cosulete umplute

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.  Pregatire umplutura:  Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam...

Citeste continuarea

Budinca cu dovlecei si cartofi dulci

Postat de momo121

Budinca cu dovlecei si cartofi dulci

Pentru inceput curatam legumele de coaja, apoi le taiem cubulete. Le punem intr-un vas cu aburi pana se inmoaie (15-20minute). Daca nu aveti un vas cu aburi, fierbeti legumele, apoi le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2011, 10:46
bunee
la 06.02.2011, 10:52
Friganele , bune si dulci si picante
la 06.02.2011, 10:55
Si eu le fac si le pap din copilarie...delicioase!!!!!
la 06.02.2011, 10:55
onesta,spune-mi mai pe indelete de picante ca mi-am puricat reteta si nu mi-am dat seama
la 06.02.2011, 11:38
asa e...sunt bune atat dulci cat si sarate.... cum am facut eu aseara...cu ouale batute cu cascaval ras...

Vezi toate comentariile (55)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking