Piure cu carne la cuptor

Postat de eduard_09 in Mancaruri cu carne
3 Sep 2012 | 3408 vizualizari
Piure cu carne la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 200 g branza
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii ii curatam, ii taiem cubulete si ii fierbem in apa cu sare

Cand au fiert ii scurgem de apa, ii pisam  si adaugam condimentele, untul, ouale, branza si amestecam bine

Ceapa o calim putin, adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa si amestecam. Lasam sa fiarba 1 minut dupa care adaugam pieptul de pui taiat cubulete. Lasam sa fiarba pana se formeaza sosul, potrivim de condimente dupa gust, apoi lasam sa se raceasca.

Intr-o tava unsa cu ulei sau unt asezam 1 strat de piure, adaugam sosul de carne si acoperim cu piure. Dam tava la cuptor cca 10 minute, scoatem tava si cu polonicul apasam putin si in gaura formata adaugam cate 1 ou, dam tava din nou la cuptor pana se face oul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

Postat de mirela0911

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

Se spala bucata de carne, se sterge cu prosoape absorbante apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si condimente pentru carne de porc. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele....

Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor

Se taie pulpa in doua, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se sterg bucatile de carne cu servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de apa. Se amesteca uleiul cu condimentele apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2012, 10:36
Place si asa ceva ...
la 03.09.2012, 10:48
buna
la 03.09.2012, 11:12
interesanta reteta
la 03.09.2012, 11:36
fain si cu oua!!
la 03.09.2012, 11:47

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking