Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

Postat de mirela0911 in Porc
12 Dec 2021 | 2657 vizualizari
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • crengute de cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 150 ml vin rosu
  • 1 buc cotlet de cca 700 g
  • sare, piper
  • condimente pentru carne de porc
  • cartofi piure pentru garnitura
  • patrunjel verde tocat
  • putin ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Se spala bucata de carne, se sterge cu prosoape absorbante apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si condimente pentru carne de porc.

Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie in feli mai mari. Se curata usturoiul.

In vasul ceramic se toarna putin ulei, se pun morcovii, ceapa, usturoiul si crengutele de cimbru. Deasupa se asaza bucata de cotlet, se toarna vinul, se pune capacul peste vas si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade. 

Dupa 30-45 de minute se scoate vasul, se intoarce carnea si se mai lasa la cuptor, acoperit. Se verifica daca este bine facuta carnea si se mai lasa 10 minute fara capac.

Se serveste cu cartofi piure si sosul format, alaturi de morcovi si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tochitura de porc cu mamaliguta

Postat de Bucataras

Tochitura de porc cu mamaliguta

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite.  Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine.  Rumeneste...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Postat de merisor67

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Desfacem foile de varză și le ținem în apă rece 30-40 de minute. Dacă varza este foarte acră, mai schimbăm apa, odată. Amestecăm carnea tocată, în proporție de 2/3 carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2021, 19:51
Buna, buna!
la 12.12.2021, 20:38
Aici ma asez la masa
la 12.12.2021, 20:54
Delicios!
la 12.12.2021, 21:26
Bun!
la 12.12.2021, 21:35
Gustos !!!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking