Piure de cartofi cu batoane de calamar

Postat de iri_love in Peste
24 Mar 2015 | 4024 vizualizari
Piure de cartofi  cu batoane de calamar

Timpul ne omoară si de multe ori alegem soluții rapide pentru a prepara mâncăruri destul de usoare, atât pentru adulti cât si pentru copii.

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 6-7 cartofi albi,
  • 150ml lapte,
  • o lingură de unt,
  • sare si o cutie de batoane de calamar.

Mod de preparare

Cartofii ii curățăm,  spălăm si apoi îi punem la fiert in apă călduță cu un pic de sare.

Cat fierb cartofii, punem la încins 100ml ulei, peste care așezăm batoanele de calamar pe care le rumenim pe ambele părți.          

După ce s-au rumenit, le asezam pe o farfurie peste care am pus un prosop de hârtie pentru a se absoarbe uleiul in exces.    

După ce au fiert cartofii, îi scurgem de zeamă,  ii pisam si adaugăm laptele si untul amestecând până se omogenizează bine.   Cand foamea te apasă este foarte usor si rapid de preparat .    

Se servesc imediat.    

Poftă Bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu batoane de calamar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Avat cu unt si lamaie

Postat de mihaelar63

Avat cu unt si lamaie

 Avatul se curata, se spala si se portioneaza. Pestele se pune intr-o tava non-aderenta si se maseaza cu ulei de masline zeama de la o lamaie, condimentele date si se sareaza....

Citeste continuarea

Stiuca pe pat de legume

Postat de andaoana

Stiuca pe pat de legume

Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece. Am uscat-o in prosoape de hartie . Asezonam cu sare si piper si in interiorul ei asezam frunze de dafin. Morcovul l-am taiat cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2015, 14:00
Rapid, bun si gustos!
la 24.03.2015, 14:02
Multumesc!
la 24.03.2015, 14:26
la 24.03.2015, 14:54
la 24.03.2015, 15:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking