Piure de cartofi cu batoane de calamar

Postat de iri_love in Peste
24 Mar 2015 | 4036 vizualizari
Piure de cartofi  cu batoane de calamar

Timpul ne omoară si de multe ori alegem soluții rapide pentru a prepara mâncăruri destul de usoare, atât pentru adulti cât si pentru copii.

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 6-7 cartofi albi,
  • 150ml lapte,
  • o lingură de unt,
  • sare si o cutie de batoane de calamar.

Mod de preparare

Cartofii ii curățăm,  spălăm si apoi îi punem la fiert in apă călduță cu un pic de sare.

Cat fierb cartofii, punem la încins 100ml ulei, peste care așezăm batoanele de calamar pe care le rumenim pe ambele părți.          

După ce s-au rumenit, le asezam pe o farfurie peste care am pus un prosop de hârtie pentru a se absoarbe uleiul in exces.    

După ce au fiert cartofii, îi scurgem de zeamă,  ii pisam si adaugăm laptele si untul amestecând până se omogenizează bine.   Cand foamea te apasă este foarte usor si rapid de preparat .    

Se servesc imediat.    

Poftă Bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu batoane de calamar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cod la cuptor si gratin de legume

Postat de comanligia

Cod la cuptor si gratin de legume

Pestele l-am spalat,l-am asezat intr-o tava si l-am condimentat cu toate ingredientele,am stropit cu  ulei de masline.Am dat tava la cuptor si dupa putin timp am pus peste ceapa taiata...

Citeste continuarea

Peste la cuptor

Postat de ralu_ca

Peste la cuptor

Pestele l-am curatat si l-am spalat, apoi l-am crestat si l-am asezat in tava. L-am uns cu ulei, in crestaturi am introdus felii de usturoi si l-am condimentat. In tava am pus felii de cartofi,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2015, 14:00
Rapid, bun si gustos!
la 24.03.2015, 14:02
Multumesc!
la 24.03.2015, 14:26
la 24.03.2015, 14:54
la 24.03.2015, 15:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking