Piure de spanac cu oua ochiuri

Postat de caroline in Mancaruri de legume
23 Iul 2013 | 5277 vizualizari
Piure de spanac cu oua ochiuri

Mie spanacul nu imi prea place.Copiilor...deloc :)) ... Insa aceasta reteta mi-a placut enorm.Chiar si copii au mancat :D ... Reteta o am de la Merisor >:D< >:D< >:D< ... si categoric o voi mai face....

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 2 cepe
  • 1\2 ardei gras rosu
  • 1\2 ardei gras galben
  • ulei de masline
  • marar
  • 3 catei usturoi
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • oua ( cate 1 ou pe portie)
  • 2 rosii
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Spalam spanacul si il punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce a fiert il lasam sa se scurga bine de apa si il tocam marunt.

Ceapa tocata,ardeii tocati marunt si usturoiul le punem la calit in putin ulei.Cand ceapa s-a calit adaugam spanacul si condimentele .

Dupa ce s-a calit si spanacul adaugam rosiile tocate si la sfirsit diluam faina si o amestecam la pireu amestecand continuu.

La urma adaugam mararul.

Se serveste cu oua ochiuri ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piure de spanac cu oua

Postat de katty

Piure de spanac cu oua

Curatam spanacul bine, rupem coditele si il spalam bine. Il scurgem intr-o sita. Intr-o craticioara punem 1 l de apa si cand aceasta clocoteste adaugam putina sare si spanacul. Fierbem 5 minute,...

Citeste continuarea

Piure de spanac cu costita afumata si oua ochiuri

Postat de merisor67

Piure de spanac cu costita afumata si oua ochiuri

Am spalat costita, am taiat-o si am pus-o la fiert pentru a-i mai lua din afumatura. Cand a dat apa in clocot am scurs-o si am pus-o din nou la fiert in alta apa. Ceapa impreuna cu ardeiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2013, 17:07
bun tare
la 23.07.2013, 17:09
eu ador spanacul
la 23.07.2013, 17:10
bun!
la 23.07.2013, 17:13
la 23.07.2013, 17:16
bun

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking