Pizza Capricciosa

Postat de pity19 in Pizza
3 Apr 2014 | 4551 vizualizari
Pizza Capricciosa

Eu am mai adaugam si salam, cascaval, oregano, carnat picant si piept de pui :)

Ingrediente

  • 200 gr faina ,
  • apa ,
  • 15 gr drojdie ,
  • jumate lingura zahar ,
  • o lingura sare ,
  • branza mozzarela ,
  • 2 rosii tocate ,
  • ciuperci,
  • sunca de porc afumata ,
  • 1 ardei rosu ,
  • condimente ,
  • ierburi .

Mod de preparare

Pregatim blatul: Intr-un vas punem faina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in jumatate pahar cu apa calda. Amestecam bine aluatul pana devine ca cel de langosi. Acoperim cu un prosop si lasam la odihnit 30 de minute.

Dupa ce s-a odihnit intindem blatul, ungem cu ketchup, adaugam rosiile, ardeiul, sunca, branza mozzarella, condimentele si ierburile. Luam o tava tapetata cu hartie de copt punem pizza si dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade aprox 30-40 minute

Scoatem pizza, o punem pe farfurie si servim alaturi de un sos (cu usturoi, marar si iaurt).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Capricciosa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza prosciutto e funghi

Postat de Corina33

Pizza prosciutto e funghi

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea si drojdia. In altul laptele caldut cu zaharul si uleiul. Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se framanta circa 5 minute. Rezulta un aluat...

Citeste continuarea

Pizza cu salam, rosii uscate si edamer

Postat de Sim0naWorld

Pizza cu salam, rosii uscate si edamer

Mai intai am pregatit aluatul: faina am cernut-o intr-un bol. Am adaugat oul, drojdia, laptele batut, praful de sare, iar la final treptat apa. Cantitatea de apa este in functie de tipul fainii....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2014, 15:20
hmmmm... ce bine arata ! bravo !
la 03.04.2014, 17:28
As manca oricand,la orice ora
la 03.04.2014, 19:10
la 03.04.2014, 19:21
la 03.04.2014, 19:57
Buna pizza pregatita in casa

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking