Pizza Carbonara

Postat de antici_gabytza in Pizza
30 Sep 2013 | 7055 vizualizari
Pizza Carbonara

by miha

Ingrediente

  • aluat
  • 400 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri ulei masline
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • umplutura
  • 100 g bacon
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ketchup univer

Mod de preparare

Drojdia o amestecam cu zaharul, putina apa caldutia si o lingura faina. Intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia si restul de ingrediente. Incepem sa framantam un aluat elastic si nelipicios. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul

Intre timp prajim baconul. Intr-un bol amestecam smantana cu laptele, galbenusurile, cascavalul ras, sare si piper dupa gust

Intindem coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime, adaugam baconul deasupra si amestecul de smantana. Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.

Eu am adaugat putin cascaval ras deasupra inainte sa dau la cuptor. Se serveste cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza carbonara

Postat de miha

Pizza carbonara

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime. Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa...

Citeste continuarea

Pizza carbonara

Postat de luminita20_2006

Pizza carbonara

pt aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2013, 16:51
la 30.09.2013, 16:54
la 30.09.2013, 16:55
bunnn
la 30.09.2013, 16:58
buni
la 30.09.2013, 16:58
motan

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking