Ingrediente
- 700 g faina
- 550 ml apa calda
- 30 g drojdie proaspătă
- 1 linguriță zahar
- 2 lingurițe sare
- 1 linguriță oregano
- Șuncă de praga vreo 300 g
- Bacon 100g
- Șuncă de casa 200 g
- 1 ceapa rondele
- 1 ardei rosu câmpia tonele
- 1 cutie ciuperci felii
- 1 cutie porumb
- Piper, oregano
- Ketchup
- Ulei 50 ml
- 150 g ementaller ras
- 400 g mozarella
- 50 g branza cu mucegai
- 350 g cârnați
- Câteva măsline rondele
Mod de preparare
Drojdia o lichefiem cu zaharul, punem putina apa si faina si o lasam sa creasca 10-20 minute. Faina o amestecam cu sarea si oregano, apoi adăugăm maiaua crescuta. Framantam iar la final punem uleiul si mai framantam vreo 5 min. Lăsăm la crescut cat timp pregătim "umplutura".
Întindem foaia in tava cu mâinile unde, ungem cu ketchup apoi punem rondele de ceapa, mozarella rasa, sunca, rondele de cârnați, ciuperci, porumb, măsline presaram iar branzaturi, piper si oregano după gust si preferinte, la final trasat niste linii cu ketchup si dam la cuptor pana se românește frumos. Servim fierbinte sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|