Ingrediente
- Pentru aluat:
- 500 g faina alba
- 250 ml apa calduta
- 1 plic de drojdie uscata
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura de seminte de floarea soarelui
- sare
Pentru topping:
- 200 g somon afumat
- 100 g branza ricotta
- 100 g cascaval afumat
- 1/2 ceapa rosie
- 1 lingura de Capere
- fulgi de porumb
- 3 rosii cherry
- 2 linguri miere
- ketchup iute/dulce
Mod de preparare
1.Intr-un castron mare se amesteca faina, apa,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.
5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Crunchy Crust" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|