Ingrediente
- 400 g faina
- 300 ml apa calduta
- 1 lingurita zahar
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 drojdie plic 7g
- 6 linguri ulei, de preferat ulei masline
- Sosul format din :
- 2 rosii
- 1/2 lingurita oregano
- sare si piper
- toppingul la alegere
Mod de preparare
Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul. Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare tava 10 min la 250 grade C, ultimile 2 minute cu ventilatorul pornit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire si crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|