Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata

Postat de Constelatialeu in Pizza
16 Sep 2013 | 6897 vizualizari
Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata

Unde-i concurs hop si eu,ca m-am molipsit de cand am aterizat aici pe bucataras....bucurosi sunt baietii mei,ca le place pizza,eu doar o pregatesc...eu am mancat jumari cu paine neagra..

Ingrediente

  • Blat
  • 1/2 kg de faina pentru paine
  • 1 cubulet drojdie proaspata Dr.Oetker
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 linguri ulei masline
  • Umplutura
  • 14 feliute salam cu sunca afumata
  • 150 g branza de oaie ,rasa
  • sos de pizza Univer
  • 2 oua
  • piper
  • ketchup Univer

Mod de preparare

Blat:

Intr-un castron mai mare punem faina cernuta, facem o gaura in mijloc unde sfaramam cubul de drojdie, adaugam sarea si zaharul si apoi laptele caldut si incepem sa framantam bine, apoi adaugam uleiul de masline. Timp de 10-15 min aluatul format il trantim de planseta de lucru, pana formeaza basicute, apoi il punem in castron si-l lasam la crescut.

Cand este gata crescut, punem in tava de la aragaz hartie de copt, o ungem cu putin ulei si intindem blatul, forma pe care doriti. Peste blatul intins punem sos de pizza Univer, asezam feliile de salam, adaugam branza rasa iar deasupra turnam cele doua oua pe care le batem bine cu sos de pizza. Dam tava la cuptor cca 25-30 min ( fiecare isi cunoaste cuptorul).

Se serveste cu ketchup Univer ca e vedeta concursului...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza Hawai

Postat de panacris

Pizza Hawai

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...

Citeste continuarea

Pide

Postat de rocsi_1612

Pide

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina. Adaugati sarea, zaharul si drojdia uscata, amestecati cu o lingura. Turnati apa minerala calduta, treptat si framantati, pana aluatul devine omogen si usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2013, 21:07
buna pizzaaaaaaaaa
la 16.09.2013, 21:07
Cleme, bună şi pizza, dar bune şi jumările. Eu mă înscriu la ambele
la 16.09.2013, 21:09
Mai e un pic de pizza,jumarile le-am mancat eu ...
la 16.09.2013, 21:09
Daca ai scris univer , nu trebuie sa mai faci 6. Premiul e al tau ))
la 16.09.2013, 21:12
Ina

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking