Pizza cu carnati picanti

Postat de Constelatialeu in Pizza
17 Oct 2015 | 2805 vizualizari
Pizza cu carnati picanti

Unii cer,alta presteaza........

Ingrediente

  • Blat
  • 250 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • apa calda
  • 2 linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • cca 150 g carnati picanti
  • cca 100 g cascaval
  • cca 150 g mozzarela
  • piure de rosii San Fabio
  • masline verzi

Mod de preparare

Blat : Intr-un castron cernem faina ,adaugam sarea si amestecam .Facem in mijloc loc si punem drojdia maruntita,apoi adaugam un pic de apa calduta si incepem sa omogenizam  usor  incorporand si faina,mai turnam un pic de apa calduta si tot asa pana obtinem un aluat omogen care nu se lipeste, apoi incorporam si uleiul si incepem sa framantam bine,din cand in cand luam aluatul si-l trantim de blatul de lucru,cca 30 min, apoi lasam cca 1 si 1/2 ora sa creasca. Cat timp creste aluatul pregatim umplutura,taiem carnatul rondele subtiri,cascavalul il taiem batonase,mozzarela in cubulete si maslinele fasioare subtirele. Dupa ce a crescut aluatul,luam o tava rotunda pentru pizza,o ungem cu ulei si asezam hartie de copt,peste hartia de copt intindem aluatul ,punem piure de rosii si il intindem pe toata suprafata pizzei,apoi asezam restul de ingrediente.Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 30 min sau fiecare in functie de cuptorul pe care-l are acasa,aluatul trebuie sa fie pufos si facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Clatite aperitiv, cu malai in aluat si umplutura de pizza

Postat de merisor67

Clatite aperitiv, cu malai in aluat si umplutura de pizza

Pentru aluat , mixam ouale cu putina sare pana se spumeaza, apoi adaugam uleiul, kefirul si imediat praful de copt si bicarbonatul, mixand energic. Tocam mararul si il adaugam in compozitie,...

Citeste continuarea

Pizza cu blat crocant

Postat de Zamfira

Pizza cu blat crocant

Se pune intr-un castron 250 g faina, sarea, uleiul, apa calduta si o lingura de iaurt. Amestecam totul cu o lingura de lemn, apoi lasam la dospit in loc caldut, acoperit cu un servet de bumbac...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2015, 20:28
Asta arde
la 17.10.2015, 20:33
la 17.10.2015, 20:54
Pizaaaa buna, in loc de carnati mai bine mergea niste coaste )))) Hai ca-i faina, te pup!!!!
la 17.10.2015, 20:56
la 17.10.2015, 21:00
Eu nu mananc pizza,cum era sa stric coastele pe pizza....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking