Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc

Postat de ionix in Pizza
1 Sep 2010 | 5084 vizualizari
Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 5-6 linguri cu ulei
  • lingurita cu otet
  • 150 ml apa
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare
  • Topping-uri:
  • 150 g mozzarella
  • 150 g branza de capra
  • 2 oua
  • 200 g muschi file ametecat cu salam sasesc 
  • rosie mare
  • cateva rosii cherry
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 lingurita cu busuioc tocat

Mod de preparare

Preparare aluat:

Amestecam toate ingredientele si framantam bine. Cand am facut aluatul, il intidem pe o planseta si il asezam intr-o tava unsa cu ulei. Cuptorul trebuie preincins.

Peste aluat punem sosul de rosii amestecat cu busuiocul si putin piper, oprim din el 2-3 lingurite.

Radem mozzarella peste aluatul cu sos iar apoi faramitam cu mana branza de capra. Rupem bucatele de muschi file si punem peste branza.  

Cu restul de sos de rosii stropi peste muschiul file.Punem felii de rosii si rosii chery desupra. Ouale le batem bine cu sare si putin piper si le intindem peste pizza.

Se da la cuptor, la foc mediu, timp de 15-20 de minute.

Langa eu am servit cu niste pasta de ardei iuti, sa mearga cu o bere. :p

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu carne tocata si oregano

Postat de eumimi

Pizza cu carne tocata si oregano

Mai intai pregatim aluatul pentru blat. Dizolvam drojdia in apa calduta, adaugam uleiul si lingurita de sare si amestecam. Adaugam faina toata odata, sarea si incepem sa framantam aluatul....

Citeste continuarea

Pizza Margherita cu blat de conopida

Postat de JulyCris

Pizza Margherita cu blat de conopida

Decupam conopida de frunze si desfacem buchetelele. Le spalam si le scurgem de excesul de apa. Le bagam in robotul de bucatarie si le blenduim bine,apoi punem conopida pe hartie de copt,intindem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2010, 11:50
..ma gandeam k nu pui azi retetele k ti le puneam eu
la 01.09.2010, 11:52
gata, asta-i ultima... sper sa am timp sa mai revin azi cu inca vreo 4-5
la 01.09.2010, 12:11
la 01.09.2010, 12:23
o pizza va rog si ...cu paharul dee bere promis
la 01.09.2010, 13:04
si eu astept o portie

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking