Pizza cu parizer, salam si branza

Postat de Pungasa_Rogue in Pizza
10 Noi 2015 | 3805 vizualizari
Pizza cu parizer, salam si branza

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Hai ca nu e greu sa pregateasca domnii o pizza, nu? Am facut-o fara ciuperci si masline pentru ca fetitei mele nu ii plac si am zis sa o scutesc de munca de a alege aceste ingrediente si de a le da deoprte.

Ingrediente

  • Aluat:
  • 250 g faina;
  • 4 g drojdie uscata;
  • sare;
  • doua linguri ulei;
  • 100 ml lapte dulce, caldut.
  • Topping:
  • 200 g parizer din piept de pui;
  • 150 g salam rustic;
  • 100 g ketchup dulce + 4 linguri apa;
  • un ou;
  • ierburi aromatice uscate: cimbru, oregano, busuioc;
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce;
  • 100 g branza de vaca.
  • Dimensiune tava: 20 x 30 cm

Mod de preparare

Faina se amesteca cu drojdia uscata intr-un vas si se lasa deoparte 10-15 minute.

Dupa trecerea acestui timp de repaus, se adauga sarea si laptele caldut peste faina si se amesteca, formand o bila, dupa ce mainile au fost unse cu ulei. Vasul se acopera cu o punga si se lasa intr-un loc cald pana cand coca va fi crescut.

Intre timp, se pregateste toppingul si se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Parizerul si salamul se taie cubulete.

Intr-un castron se pun ketchupul si apa, oul, ierburile aromatice si boiaua de ardei dulce. Se amesteca bine cu o furculita, dupa care deasupra se rade branza pe razatoarea mare si se incorporeaza.

Se unge o tava cu ulei si se intinde coca, apoi se presara parizerul si salamul, dupa care se intinde uniform compozitia din castron. Se introduce tava la cuptor pana cand pizza se rumeneste frumos.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu parizer, salam si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Retete similare

Pizza XXL cu blat pufos

Postat de Giana

Pizza XXL cu blat pufos

Dizolvam drojdia in putina apa calda si le lasam putin deoparte. Adaugam iaurtul, sarea, zaharul si uleiul si amestecam. Adaugam faina si framantam un aluat elastic. Aluatul nu trebuie sa se...

Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de sufletista

Pizza de casa

se cerne faina intr-un castron, se face gaura in mijloc si se adauga laptele caldut, drojdia, sare, 3 linguri ulei, zaharul si se amesteca. Se lasa 15 min sa faca basicute. Se adauga oul si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2015, 21:09
Domnii sunt la dietă de gătit, se feresc de bucătărie rău de tot. )) Pizza e bună la orice oră, părerea mea, desigur!
la 10.11.2015, 21:09
Delicioasa!
la 10.11.2015, 21:10
la 10.11.2015, 21:13
la 10.11.2015, 21:18
Doamne parca-i sait de bucatareala...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking