Ingrediente
- ALUAT
- 5-6 linguri faina
- un praf de sare
- 10 gr drojdie proaspata
- 100-150 ml apa calduta
- o lingura ulei
- SOS
- 100 ml ketchup
- sare
- piper
- busuioc
- oregano
- MAI AVEM NEVOIE DE
- o bucata carnat pikant
- jumatate de piept de pui
- jumatate de ardei kapia
- 4-5 ciuperci
- 100 gr cascaval
Mod de preparare
Aluat
Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa si se pune peste faina. Se pune apa cate putin si se framanta pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos:
Ketchup-ul se pune in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper , busuioc, oregano si se lasa sa deau un clocot.
Ciupercile, carnatul si ardeiul se taie felii.Pieptul de pui se taie cubulete si cascavalul se rade.
ASAMBLARE
Se presara masa cu faina si se intinde foaie,se pune in tava si se unge cu sos.
Se pun carnatul si pieptul de pui, apoi se pun ciupercile si ardeiul. La final se presara cascavalul ras.
Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si salam pikant" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|