Pizza cu piept de rata afumat

Postat de Satisfyyourcravings in Pizza
12 Dec 2016 | 2975 vizualizari
Pizza cu piept de rata afumat

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 400 grame faina integrala
  • 100 grame malai
  • 1 pachet 7 grame drojdie uscata
  • 325 ml apa calduta
  • 1/2 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • Pentru topping:
  • 200 grame piept de rata afumat, feliat
  • 30 grame rucola
  • 20 grame fulgi de Parmezan

Mod de preparare

Se amesteca faina, malaiul si sarea.

Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile, pana se obtine un aluat.

Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat.

Se transfera intr-un vas curat, se acopera cu folie alimentara si prosoape si se lasa sa creasca in loc cald, pana isi dubleaza volumul.

 In vasul unui robot de bucatarie sau blender, se adauga toate ingredientele pentru sosul de rosii si se transforma in pasta.

Cu mainile unse cu ulei, se imparte aluatul in 8. Fiecare bucata se modeleaza sub forma de disc. 

Se transfera pe o tava pentru cuptor si se coc, pe rand daca este nevoie, la 220 de grade Celsius, 12 minute. 

La final, se adauga feliile de piept de rata, fulgi de Parmezan si rucola si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de rata afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged

Postat de deyutzky

Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged

Cum se prepara reteta Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged Adaugam intr-un vas 450 g faina (daca mai este nevoie, adaugati la final si restul), praful de copt si sarea....

Citeste continuarea

Pizza cu carciofi si piept de pui

Postat de comanligia

Pizza cu carciofi si piept de pui

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute. Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2016, 15:41
la 12.12.2016, 15:44
la 12.12.2016, 16:29
Ce buna!
la 12.12.2016, 16:54
la 12.12.2016, 17:04
Interesantă pizza!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking