Ingrediente
- 1 kg aluat de pizza
- 1 ruda salam frantuzesc
- 1 ruda sunca pui
- 350 gr cascaval Gouda
- 2 oua
- sos de rosii
- 1 cutie mare porumb
- oregano
Mod de preparare
Am pregatit aluatul de pizza asa : https://www.bucataras.ro/retete/pizza-quattro-formaggi-reteta-lui-george-vicecampion-european-la-pizza-79038.html
Este o reteta superba si blatul e foarte bun :)
Am facut 3 pizza in tavi mari, deci daca tavile sunt mai mici pot iesi 4-5.
Intr-un bol, amestecam ouale cu sosul de rosii si oregano.
Am intins aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra am pus 4 linguri compozitie, sos de rosii cu ou si oregano, apoi salamul si sunca taiate in 4, apoi porumbul si la urma, cascavalul ras pe razatoarea mare.
Se da la cuptorul preincalzit timp de 40 minute, la foc mediu.
Se serveste calda sau rece...e buna oricum :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam frantuzesc si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|