Pizza cu salam sau sunca

Postat de GeorgianaGrigorescu in Pizza
25 Apr 2017 | 2844 vizualizari
Pizza cu salam sau sunca

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte
  • 3 g drojdie uscata
  • un praf de zahar
  • sare
  • o mana cascaval ras
  • faina cat cuprinde
  • salam
  • sunca
  • masline
  • mozzarella
  • cascaval
  • ardei gras rosu
  • oregano
  • boia dulce

Mod de preparare

Am topit drojdia impreuna cu zaharul, in laptele caldut. Am adaugat sare, cascavalul ras si faina, cat cuprinde pentru un aluat, nu foarte tare.

Am lasat aluatul sa se odihneasca cateva minute, pana am pregatit tavile si ingredientele.

Am impartit aluatul in doua si am intins fiecare bucata, apoi le-am asezat in tavile cu hartie de copt. Am intepat aluatul din loc in loc, apoi am presarat putina boia dulce, am asezat felii de sunca sau salam, felii de mozzarella si cascaval, felii de ardei rosu, masline si am presarat oregano.

Am introdus tavile in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.

Eu  am facut o pizza cu salam si una cu sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam sau sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza in forme de briose

Postat de momo121

Pizza in forme de briose

Pentru inceput facem un aluat ca o pasta mai groasa ca la clatitele americane:       Intr-un bol punem faina cu drojdia, parmezanul si daca mancati mai sarat puteti sa mai...

Citeste continuarea

Pizza la tigaie in 15 minute

Postat de Zamfira

Pizza la tigaie in 15 minute

Amestecăm oul cu iaurtul, uleiul, făina, praful de copt şi sarea. Aluatul trebuie să fie moale spre consistent. Ungem o tigaie cu unt (punem un strat destul de generos). Adăugăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2017, 22:04
Ce bine arată!
la 25.04.2017, 22:25
Buna!
la 25.04.2017, 22:42
la 25.04.2017, 23:18
Buna,buna!
la 26.04.2017, 00:33
super

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking