Pizza cu sunca

Postat de mena29 in Pizza
1 Mai 2015 | 9883 vizualizari
Pizza cu sunca

Am primit de la cineva o reteta minunata pentru aluat pizza si nu numai. Imi place mult ca nu este un aluat uscat,este un aluat moale,pufos. Mie personal imi place pizza de la pizzerie insa al meu sot nu se da in vant dupa ea si mereu imi zicea sa fac eu pizza ca lui ii place mai mult. Cum dorintele celor dragi sunt pe primul loc, am facut pizza.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 200g branza de vaci
  • 1 pahar lapte
  • 3/4 pahar cu ulei
  • 2 lingurite praf copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 400 g faina
  • Ingrediente umplutura pizza:
  • 1 ardei capia
  • 2 cepe medii
  • 1 conserva de ciuperci de 400 g
  • 300 g sunca
  • 300 g cascaval
  • Sare si piper

Mod de preparare

Am cernut faina cu praful de copt. Am adaugat sarea. Am amestecat cu un tel branza de vaci, laptele si uleiul. Am incorporat treptat ingredientele uscate in cele umede. Intinde aluatul cat vrei de subtite. Eu l-am intins in tava de 32/36 cm, in tava tapetata cu hartie de copt.

Am curatat ceapa, am spalat-o. Am taiat ceapa solzisori. Am spalat ardeiul si l-am curatat de cotor si de seminte. Am taiat ardeiul julien. Ciupercile din conserva le-am clatit bine cu apa rece. Rosiile le-am spalat si le-am taiat felii. Sunca o puteti felia dupa preferinta, eu am taiat felii subtiri dupa care am taiat-o bastonase.

Am calit ceapa in putin ulei pana a devenit sticloasa, am adaugat ardeiul si am mai lasat 5 minute, am pus putina sare si piper alb. Le-am lasat sa se raceasca. Am pus ceapa si ardeiul in tava, pe aluatul de pizza, deasupra am pus ciupercile, sunca si feliile de rosii. Deasupra am ras cascaval. Am dat tava la cuptorul preancalzit la 190 grade C pentru aprozimativ 25 de minute.

Am scos pizza din cuptor cand era rumena aurie.Sa topit rapid,a disparut :)))) ! Sa incercati si voi acest aluat,sigur o sa va placa!

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de mini pizza pe paine

Postat de Bucataras

Reteta de mini pizza pe paine

Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2015, 09:14
4X
la 01.05.2015, 09:21
Ai facut aluatul cu branza...supeeer pizza!!
la 01.05.2015, 09:24
)) Meri, se rezolva,doar spune-mi sigur ca veniti
la 01.05.2015, 09:24
Simona,da! Tare mult imi place acest aluat!
la 01.05.2015, 09:31
o ador

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking