Pizza cu sunca de Parma

Postat de ctlina in Pizza
5 Mai 2015 | 3212 vizualizari

Parma este renumit pentru produsele alimentare sale si traditie bogata gastronomice: Parmigiano Reggiano branza (de asemenea produsa in Reggio Emilia), Prosciutto di Parma (sunca de Parma). Parma sustine de mai multe feluri de mancare paste umplute ca "tortelli d'erbetta" si "anolini in bulion". Stiati ca ? : un locuitor din Parma se numeste un Parmigiani.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 06.05.2015, 14:59
Buna pizza oricand!
la 07.05.2015, 13:52
la 08.05.2015, 09:04
la 10.05.2015, 14:06
Test
la 10.05.2015, 14:56
ce onoare....garantat bucataras.ro ....merci bucataras
la 10.05.2015, 23:16
la 11.05.2015, 06:07
Foarte buna!
la 11.05.2015, 08:55
Bravo Catalina pentru reteta si calificativ!
la 11.05.2015, 09:26
Apetisant!
la 11.05.2015, 19:33
multumesc la toti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking