Ingrediente
- Blatul:
- 350 g. faina
- 200 ml. apa calda
- un plic drojdie
- o lingurita zahar
- 1/2 lingurita sare
- 2 linguri ulei de masline
- Toppinguri:
- 1 cutie mica porumb
- 1 cutie mica ciuperci
- 1 cutie ton
- 50 g masline
- 1 lingura suc de rosii
- 50 g cascaval Delaco
- 2 oua
- 1 varf lingurita piper macinat
- 1 varf lingurita oregano
Mod de preparare
Blatul:
Intr-un bol se pune faina,drojdia,sare,zahar,ulei si apa calda.
Se framanta pana se incorporeaza toate ingredientele
Acoperim aluatul cu un prosop si-l lasam la dospit 20-30 minute.
O tava de marimea30/40 cm. o tapetam cu hartie de copt.
Aluatul il punem in tava,ungem palmele cu ulei si intindem aluatul.
Adaugam pe rand ingredientel:tonul,ciupercile,porumbul si maslinele.
Intr-un castron batem ouale si le turman deasupra.
Peste toate acestea punem cascaval ras.
Se da la cuptorul incins la 160 grade pentru 40-45 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|