Pizza desert cu blat Alka Pizza Casei

Postat de Bucataras in Pizza
6 Noi 2017 | 3939 vizualizari

Cine spune ca nu poti sa prepari un desert delicios pornind de la un blat de pizza. Foloseste Blatul Alka Pizza clasic, nearomatizat, si adauga pe el ingrediente dulci si delicioase.

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • 60 g ricotta
  • 30 g mascarpone
  • 100 g budinca de vanilie
  • 75 g capsuni
  • 80 g ananas
  • 30 g kiwi
  • 20 g afine
  • 20g zmeura
  • Miere
  • Scortisoara

Mod de preparare

Amesteca ricotta cu mascarpone.

Unge blatul de pizza cu budinca de vanilie.

Pune amestecul de ricotta cu mascarpone pe alocuri, pe blatul de pizza.

Taie capsunele in 4 si pune-le deasupra. Peste acestea adauga afinele.

Curata kiwi, taie-l cuburi si pune-le deasupra;

Curata ananasul, taie-l cuburi si pune-le deasupra;

Pune zmeura pe margini, peste amestecul de branza;

Stropeste cu miere pe deasupra si pudreaza si scortisoara.

 

 

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza desert cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pizza cu somon

Postat de comanligia

Pizza cu somon

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute. Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun...

Citeste continuarea

Pizza de casa cu de toate

Postat de Pungasa_Rogue

Pizza de casa cu de toate

Se cerne faina, intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-le apoi sa se odihneasca pentru 10-15 minute. Dupa aceea, se face o adancitura in mijlocul fainii si se pun oul, sarea, zaharul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2017, 12:59
la 06.11.2017, 13:17
la 06.11.2017, 14:29
vaiiiiiiiiiiiiiii
la 06.11.2017, 15:27
Ce da bunatati ai puuus!
la 06.11.2017, 15:37

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking