Ingrediente
- Pentru blat:
- 12 felii de paine toast cu secara
- 2 oua
- 4 linguri lapte
- Pentru umplutura:
- 200 gr salam
- 200 gr sunca presata
- 2 carnati de casa
- 170 gr ciuperci din conserva
- 1 rosie
- 200 gr cascaval ras
- 2 oua
- ketchup pentru servit
Mod de preparare
Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii.
Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin.
Cascavalul se da prin razatoarea mare.
Rosia se feliaza si ea.
Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este cazul.
Se bat doua oua si se dilueaza cu 4 linguri de lape, apoi se imprastie aceasta compozitie peste feliile de paine si se aseaza ingredientele feliate deasupra, intr-o ordine aleatoare.
Peste acestea se imprastie cascavalul ras urmat de ouale amestecate bine.
Se da tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.
Se serveste cu ketchup picant sau dulce, dupa preferintele fiecaruia.
Eu si baietii am fost multumiti de rezultat, vom mai repeta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|