Ingrediente
- 400 gr. aluat foietaj
- 5 felii cascaval feliat
- cca 150 gr. cascaval ras
- cateva masline
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura seminte de mac
Mod de preparare
Aluatul foietaj dezghetat se desface din ambalaj si se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.
Diluam pasta de tomate cu 2-3 linguri de apa rece, apoi ungem intreaga foaie cu amestecul obtinut.
Taiem cascavalul feliat fasii, le aszam peste pasta de tomate.
Din loc in loc asezam masline,apoi presaram cascavalul ras pe toata suprafata aluatului.
Presaram seminte de mac, portionam si dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste dupa preferita.
Noua ne place fix asa cum o vedeti. Foaaaarte rumena....
Serviti fierbinte, pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida pe aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|