Pizza din felii de paine (2)

Postat de pusikmea in Pizza
23 Apr 2010 | 4635 vizualizari
Pizza din felii de paine (2)

mariana mi-a dat ideea de a o face altfel, pt ca si mie imi place mai crocanta, ms mariana :*

Ingrediente

  • * felii subtiri de paine
  • *unt
  • * cateva ciuperci
  • * pastrama de porc
  • * 1 carnacior
  • * cascaval ras
  • * Un ardei rosu
  • * Ketchup
  • * Masline
  • *porumb
  • *fasole verde
  • *mazare
  • *branza topita la sul

Mod de preparare

Ungem o tava cu putin unt.

Tapetam toata suprafata tavii cu feliile de paine.

Topim untul si vom unge toate feliile de paine cu el.

Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min.

Intre timp pregatim toping-ul:

Taiem feliile de pastrama pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.

Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul cascavalul ras si branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din felii de paine (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciabatta "Caprese"

Postat de licurici_lra

Ciabatta "Caprese"

Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...

Citeste continuarea

Pide

Postat de rocsi_1612

Pide

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina. Adaugati sarea, zaharul si drojdia uscata, amestecati cu o lingura. Turnati apa minerala calduta, treptat si framantati, pana aluatul devine omogen si usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2010, 14:53
la 23.04.2010, 16:56
la 22.09.2010, 21:18

acum ma apuc sa-mi fac pizza.
la 23.09.2010, 08:24
la 01.10.2010, 02:47
Mor de pofta

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking