Pizza fara dospire

Postat de antici_gabytza in Pizza
6 Feb 2019 | 2269 vizualizari
Pizza fara dospire

Ingrediente

  • aluat
  • 700 g faina
  • 20 g drojdie
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • cca 300 ml zer(sau apa)
  • 50 g unt
  • umplutura
  • 4 oua
  • carnati
  • salam
  • masline
  • 2 rosii mari
  • ketchup
  • cascaval

Mod de preparare

Cernem faina iar in mijloc adaugam drojdia, sarea si zaharul. Adaugam incet zerul caldut si incepem sa dizolvam drojdia apoi integram usor si untul topit. Framantam un aluat elastic si nelipicios.

Pregatim umplutura in farfurii separate fiecare si incepem -taiem salamul bucatele mici, carnati rondele, maslinele feliute, cascavalul l-am dat prin razatoare, rosiile le taiem bucati mici iar la sfarsit am batut ouale cu un praf de sare.

Aluatul rezultat il impartim in 3 fara a fi lasat la dospit. Luam o bucata si o intindem apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei. O umplem cu tot ce am pregatit anterior (dar lasam si pt celelalte 2 bucati de aluat) iar la sfarsit adaugam ketchup deasupra si dam la cuptor.

Procedam la fel si cu restul de aluat si Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara dospire" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu dovlecei si salam

Postat de alba_zori

Quiche cu dovlecei si salam

-Am pus ceapa taiata fin intr-o tigae cu salamul uscat bucatele si cu un fir de ulei de masline am lasat la rozolit putin. -Dovleceii spalati si curatati de extremitati i-am taiat rondele...

Citeste continuarea

Pizza cu aluat maturat

Postat de lucy2002

Pizza cu aluat maturat

Drojdia se dizolva in apa calduta si zahar. Faina se cerne intr-un bol. Se face o gropita in mijlocul fainii si se adauga drojdia cu apa dizolvata dupa care incepem a framanta. Dupa ce am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2019, 17:34
O cina gustoasa!
la 07.02.2019, 17:45
Multumesc buni 🤗🤗🤗
la 07.02.2019, 17:50
la 07.02.2019, 18:10
Bună, la orice oră din zi (și din noapte, la o adică... , dacă ni se face foame!)
la 07.02.2019, 18:28
Buna

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking