Pizza la capac
Postat de katty
Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...
Citeste continuareaAtunci cand ai pofta de ceva bun, dar iti doresti sa fie gata si repede si pe placul celor mici, pizza la tigaie se dovedește o idee buna.
Ingrediente
Mod de preparareTaiem feliile de paine cubulete, la fel si sunca sau salamul, respectiv rosiile. Intr-un bol amestecam bine ouale cu laptele si sare dupa gust. Punem un strop de ulei intr-o tigaie neaderenta. Punem cubuletele de paine. Peste asezam cubuletele de sunca sau salam si pe cele de rosii. Deasupra asezam feliile de mozarela. Peste toate acestea turnam amestecul de lapte si oua. Apoi presaram cascavalul ras. Punem deasupra tigaii un capac si lasam la foc mic 10 minute. Scoatem apoi din tigaie si servim cu pofta. Sper sa va placa. O reteta rapida si gustoasa! Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
Postat de katty
Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|