Pizza la capac
Postat de katty
Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...
Citeste continuareaEste prima data cand fac si a fost un succes. O reteta rapida ptr cand ai musafiri neanuntati sau ptr pachetel la scoala.
Ingrediente
Mod de preparareIntr-un castron punem ouale si un praf de sare. Mixam bine si adaugam pe rand chefirul si faina treptat. Intr-o tigaie incinsa cu ulei punem aluatul. Deasupra punem un strat de ceafa afumata, mozzarella si rosia taiata felii subtiri. Acoperim cu un capac si gatim pizza 10 minute la foc mediu. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|
Postat de katty
Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|