Pizza pufoasa
Postat de Ina
Blatul: Se sparg ouale intr-un bol mare si se mixeaza. Se adauga treptat faina si apa minerala ( intercalat, ca sa se poata mixa bine ) , drojdia, piperul, delikatul,...
Citeste continuareaCea mai buna reteta de pizza, pufoasa si moale.
Ingrediente
Mod de preparareDrojdia o dizolvam in 200 ml de apa si se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena. Se lasa la dospit o jumatate de ora. Puneti pe aluat ce ingrediente doriti si dati la cuptor pana se rumeneste. Pofta buna. Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Ina
Blatul: Se sparg ouale intr-un bol mare si se mixeaza. Se adauga treptat faina si apa minerala ( intercalat, ca sa se poata mixa bine ) , drojdia, piperul, delikatul,...
Citeste continuareaPostat de mada91
1. Amestecam drojdia cu apa calduta si lasam deopate cateva momente 2.Punem faina intr-un vas mare, in care sa putem framanta si facem o gropita in mijloc. Adaugam sarea si zaharul si apoi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|