Pizza pufoasa

Postat de Ina in Pizza
25 Mai 2010 | 17710 vizualizari

Pentru blatul asta am facut zeci de incercari, intrucat cautam unul care sa nu fie crocant, deoarece nu-i place sotului sa se chinuie taind blatul de pizza :))). Acum, aceasta pizza a devenit "specialitatea casei" , fiind pe gustul tuturor ;) Va invit cu placere s-o incercati si s-o gustati .

Inapoi la reteta

Comentarii (91)

la 28.05.2010, 12:54
as vrea si eu o portie virtuala....am trecut-o la favorite am s-o incerc si eu
la 28.05.2010, 12:56
ina si mie-mi place sa pun marar in orice mancare fac..numai in supa de pui cu taitei nu pun ca nu e bun ...
la 28.05.2010, 13:32
Serveste-te, Adinacarla aaa, in supe si ciorbe nu pun marar nici eu. In supe pun doar patrunjel, iar in ciorbele acre pun telina si leustean.
la 28.05.2010, 13:32
Ba pun marar, in supa de fasole
la 30.05.2010, 16:59
Mararu' n sus, mararu'n jos !!! Ce nu va place la el ca e minunat.
Ina daca iti dau nota 10 cu * primesti furculitele de doua ori ?
Imi place de numa pizza ta Uite iti dau o reteta de blat pufos, foarte usor de facut: 400 g faina, 1 pachet drojdie uscata, 220 apa calduta, 4 linguri ulei, 1 pachetel praf de copt, 1 lingurita sare si 1 de zahar....
Poate o incerci...
Eu o fac la masina de paine sar se poate framanta si manual.
la 30.05.2010, 17:04
si mie imi place mararul foarte mult, pe langa leustean si telina.... patrunjelul nu pot sa il sufar, de-aia nici nu il folosesc vreodata....
la 30.05.2010, 19:44
multumesc mult, Sidy de aprecieri si de reteta
la 30.05.2010, 19:46
Madi, ma bucur ca-ti place , incepem sa echilibram balanta, ca prea ziceau multi "fara marar in mancare".....
la 10.06.2010, 09:22
Mararul are multe calitati, pe langa aroma si textura, efecte. Daca faci niste cartofi natur, fara sare, si presari marar tocat, nu ai nevoie de sare pe ei, de exemplu. Ai mai castigat un fan la aceasta reteta: fiul meu! Succes la concurs!
la 10.06.2010, 09:44
super reteta minunata pizza cat despre marar, imi place si-l folosesc foarte des las 5 furculite
la 10.06.2010, 10:18
Multumesc frumos, Elena ( banuiesc ca asa te numesti ) Iar fanului meu incearca sa-i prepari si http://www.bucataras.ro/retete/6593/parfe-tricolor-cu-nuca-si-alune.html
la 10.06.2010, 10:19
Multumesc, lia
la 24.06.2010, 08:50
Voturile de azi in concurs : 504,116, 106.Sa stii ca si eu te votez mereu!
la 24.06.2010, 10:33
miamy...o sa incerc si eu cu marar
la 26.08.2013, 21:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking