Pizza rapida

Postat de lia in Pizza
5 Noi 2010 | 9896 vizualizari
Pizza rapida

Daca va e pofta de pizza si nu aveti chef de framantat aluat, iata un blat rapid si foarte gustos. Veti avea o pizza gata de servit, in mai putin de 30’.

Ingrediente

  • 4-5 felii de paine
  • ketchup
  • 2 oua
  • 250ml lapte
  • salam uscat (cateva felii)
  • gogosar rosu (cateva felii)  
  • praz feliat (cateva felii)
  • 4 masline mari
  • 100g cascaval ras
  • 50g branza topita

Mod de preparare

Tapetam o tava cu hartie de copt, trecem feliile de paine prin lapte si le asezam pe toata suprafata tavii. Spargem ouale, le batem bine impreuna cu laptele ramas si rasturnam amestecul peste paine, uniformizam si dam la cuptorul incins, pentru10’.

Intre timp feliem salamul, gogosarul, prazul, radem cascavalul si scoatem samburii din masline.

Scoatem blatul care intre timp si-a format o crusta deasupra, punem putin ketchup, repartizam uniform ingredientele de mai sus, lasam la urma cascavalul peste care mai stropim putin ketchup si branza topita, dupa care dam pizza la cuptor pentru inca 15’.

Se serveste calda sau rece, dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de mini pizza pe paine

Postat de Bucataras

Reteta de mini pizza pe paine

Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Pizza la capac

Postat de katty

Pizza la capac

Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 13:52
yamy 5F
la 05.11.2010, 14:07
la 05.11.2010, 14:07
la 05.11.2010, 14:26
AndreaMariamiharocsimultumesc pentru furcihai sa traim
la 05.11.2010, 14:32
oooo, vreau si io un felioi!5f!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking