Pizza rapida

Postat de merisor67 in Pizza
20 Sep 2013 | 6397 vizualizari
Pizza rapida

Este rapida pentru ca blatul nu mai necesita timp de crestere, nefiind preparat cu drojdie.

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri Ketchup Univer
  • 4 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1/4 plic praf de copt cu sofran
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr salam banatean
  • 100 gr muschi afumat
  • 1/2 gogosar
  • 100 gr cascaval Delaco

Mod de preparare

Pentru blat: frecam oul cu sarea si zaharul, adaugam ketchup-ul, uleiul, laptele si faina cu praful de copt.

Omogenizam si rasturnam intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm, unsa in prealabil cu putin ulei.

Pentru umplutura: feliem salamul, cascavalul si muschiul, taiem ardeiul julien si incepem sa le asezam frumos deasupra blatului, alternandu-le.

Dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade si-i gata pizza.

Servim cu ketchup dupa preferinta, eu prefer picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de mini pizza pe paine

Postat de Bucataras

Reteta de mini pizza pe paine

Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Pizza la capac

Postat de katty

Pizza la capac

Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2013, 10:54
cred ca se mananca la fel de rapid cum se face
la 20.09.2013, 10:55
Dia, abia am scos-o din cuptor ca s-a si mancat
la 20.09.2013, 11:00
Daca e asa rapida ma incumet si eu la preparat
la 20.09.2013, 11:02
Mihaela, ce mai stai!
la 20.09.2013, 11:03
delicios

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking